06-07-08

De vlucht door het koekoeksnest # 9

Dit is de meest potsierlijke en groteske situatie die iemand ooit kan meemaken. 

Met de moto heb ik twee dagen lang mist, ijzel, sneeuw en een zondvloed getrotseerd om dan achter in een busje gezeten twee wereldvreemde snotneuzen de weg te moeten wijzen naar een kliniek om daar te horen dat er een snuiter die zich geneesheer noemt van aan zijn bureau verklaart dat ik waanzinnig ben en zelfmoordneigingen heb zonder dat hij mij ooit gezien, laat staan onderzocht heeft.  

Hij moet zich wel god de vader wanen die hufter, want hij kan van op duizend kilometer afstand diagnosticeren dat ik graag op de rug en met de voeten vooruit bij een lijkbidder afgeleverd wil worden.

Die stuntel aan de andere kant van de lijn zit zich nu waarschijnlijk ook uit te sloven met deontologisch verpakte nonsens om te laten uitschijnen hoe ze met deze ingreep mij enkel willen beschermen tegen mezelf uit oprechte bezorgdheid.

Die gedachten doen mij bijna de muren opkruipen van razernij en verontwaardiging.

Ik wil de hoorn uit de handen van de zielenknijper rukken en schreeuwen dat ze ginder een bende gediplomeerde, subsidieerde schurken zijn, dat ik er zal voor zorgen dat hun barak gesloten wordt, dat ik er nooit een poot had moeten binnenzetten, nu niet en vroeger ook niet, dat hun aanwezigheid enkel noodzakelijk is om die ziekenfabriek waarin ze huizen te bevolken en dat ze alleen maar goed zijn om pot te verteren op  kap van de gemeenschap die ze verondersteld zijn te dienen.

Hun geautoriseerd handelsmerk van doctor en Vertrouwenscentrum fungeert hier als dekmantel om een dergelijke schurkerij in een ongehoorde hypocrisie en dus gemoedsrust te kunnen organiseren. In een gewone schurkenstaat zou  men zelfs dit complot niet kunnen verzinnen, want daar heeft men die maskerade niet.

In het belang van de openbare orde is het blijkbaar ook voorzien door de wetgevers van dit land om in alle discretie, met een paar wettige of onwettige maatregelen en wetenschappelijk ingeklede smoezen mensen uit de maatschappij te kunnen lichten en monddood te maken.

Vroeger had men brandstapels om gedachten te vernietigen, nu is er ter observatieneming.

Ik zal mij inspannen om deze natie met stip te laten opnemen op de lijst van schurkenstaten bij Amnestie International of Human Rights Watch.

12:34 Gepost door Guillaume de Monts in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Dag Guillaume Vreselijk wat je overkomt. Knap hoe jij je lezer op het verkeerde been zet. Ik die dacht dat er een mooi einde in zicht was ben compleet misleid.
Heerlijk zijn je conclusies, je vaststellingen, je zet de lezer aan tot nadenken. Groetjes,

Gepost door: passioneel | 06-07-08

even komen bijlezen, het verhaal gaat een heel onverwachte richting uit, ben benieuwd of Guillaume opgenomen wordt...groetjes

Gepost door: emily | 06-07-08

De commentaren zijn gesloten.