11-04-08

Nachtmijmeringen.

 

Ik heb vorige week weer een staaltje van je kunnen gezien. Op een pusherige manipulatieve manier iemand onderuit halen en doen twijfelen aan wat hij gezegd heeft.

Maar het zal je niet meer lukken, je krijgt mij niet meer onderuit.

Je bent verstandig genoeg om voor jezelf in te zien dat je leefwereld heel klein wordt en je krijgt het moeilijker en moeilijker.

Door met andere mensen om te gaan is mijn zelfvertrouwen gegroeid. Ik ben heel erg aan mezelf bezig en ik vind dat nu ieder zijn eigen weg moet gaan.

Wat jij hebt gedaan ervaar ik als stalken. Ik ben daar helemaal niet mee gediend en ik wil vanaf nu een eigen leven opbouwen, zonder daarbij het geluk van de kinderen uit het oog te verliezen.

Jij hebt besloten om weg te gaan, maak het mij nu niet moeilijk.

Heb je er al eens over nagedacht dat je altijd gebreken zoekt bij een ander, je zoekt nooit de fouten bij jezelf. Na jaren vernedering moet ik nu niet meer van je horen wat ik waard ben. Dat weet ik door andere mensen en ondertussen heb ik het zelf ondervonden.

Ik zal geen jurische stappen ondernemen als jij redelijk blijft. Wat je hebt gedaan was beneden alle peil en ik was echt heel bang.  Jij wou weer naar huis komen en desnoods op de zetel slapen. Vandaar de politie en geloof me ik was in shock gedurende anderhalf uur nadien. Ik kon niet ophouden met beven. Vrienden zijn meer dan goud waard en ik ben hun eeuwig dankbaar voor hun hulp en steun die avond.

Als je een week niet slaapt zoals jij vorige week, ontwikkel je een psychotisch gedrag en besef je niet meer wat je doet of wat je zegt.

Ik ben bereid om alles te doen wat in mijn mogelijkheid is om Leonardo weer op het rechte pad te krijgen. Ik besef dat hij een probleem heeft en dat hij moet geholpen worden en wij ook. Wij moeten leren hoe wij met hem moeten omgaan. Tot hiertoe hebben wij daar in gefaald.

Met Esclarmonde is er niets aan de hand. Zij heeft alleen behoefte aan een hoofdverblijfplaats bij haar mama, dat heb je ondervonden. Ze heeft ook nood aan een eigen plek bij papa en Leonardo ook.

Zoek een klein appartement niet te ver van hier. Twee slaapkamers is genoeg.

Geertruidis en Immanuel moeten er gemakkelijk naartoe kunnen desnoods met de auto.

Als je wat gevonden hebt, spreken we af en in overleg bekijken we wat je kan meenemen. Hier is zoveel dubbel en een overdaad aan knuffels en speelgoed van Manon dat er zeker de helft naar jouw plaats kan.

Ik zal er altijd voor zorgen dat er niets slecht met de kinderen gebeurd.

En als jij je gedraagt en ophoudt met steeds de schuld enkel en alleen naar mij toe te schuiven, dan kunnen wij als normale volwassenen met elkaar omgaan ten voordele van de kinderen.

Ik heb een afspraak genomen bij de notaris om de echtscheiding te regelen dinsdag om 17u, zorg dat je er bent.

Mabel

08:20 Gepost door Guillaume de Monts in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

terug Wat zie ik hier, ineens, ben je terug in blogland; ik moet alles nog wel bijlezen want er lijkt heel wat te zijn gebeurd, groetjes

Gepost door: Emily | 11-04-08

De commentaren zijn gesloten.