28-03-08

Een antwoord en veel vragen.

Voor eens en altijd, ik heb momenteel geen relatie ! Laat dit duidelijk zijn.

Ik ben inderdaad teruggegaan naar Carcassonne voor iemand ja. En die iemand wist niets maar dan ook niets van mijn situatie af, laat staan van mijn gezinssituatie.

Hij vond mij aantrekkelijk en gebruikte clichés zo groot als een huis. Ik voelde mij ook aangetrokken en daar ik 'vrij' ben en ik wist dat hij ook 'vrij' was en daar ik een enorme behoefte had aan knuffels en seks, heb ik besloten om terug te gaan,  enkel en alleen om te genieten en om mij te laten verwennen.

Het was pure fysieke aantrekkingkracht en ik heb er van genoten. Het was lang geleden, veel te lang geleden.

Er is nooit over wat dan ook gesproken of verteld over gezinssituaties en niets of niemand heeft mij tot die aktie aangezet. Ik alleen heb de beslissing genomen om die man te verleiden en het streelt mijn ego dat het mij is gelukt. Want hoe begin je d'er aan na 25 jaa?. Ik was dat allemaal een beetje vergeten.

Dus,  vergeet de gedachte dat ik een relatie heb met wie dan ook. Het zou in alle geval de slechtste periode zijn voor beide partijen. Ik ben enorm kwetsbaar en neen, het is niet meer zo, dat als ik met iemand vrij, ik er verliefd op word. Dat was iets voor de onervaren en naïeve vrouw van 20 jaar.

Ik heb heel wat bijgeleerd over mannen en ik vind dat ik er nu, op dit ogenblik, alleen maar kan van genieten en plezier mee kan beleven.

Daarvoor alleen wil ik met mannen omgaan, om leuke en gezellige dingen mee te doen enkel en alleen voor mezelf, omdat ik geen zin heb om al die dingen alleen te doen.

Ik heb bewust ook niet iemand gekozen uit mijn streek. Ten eerste omwille van de roddel en ten tweede omwille van het feit dat ik iemand wou die niets, maar dan ook niets over mij wist. Iemand, niet Rosalie of Bob, heeft mij aan hem voorgesteld, zonder bijbedoelingen.

Ik wil dat je dit weekend Esclarmonde komt halen en dit van vrijdagavond 17 uur tot en met maandagmorgen (uur af te spreken). Waar ze moet slapen en wat je ermee doet is jouw probleem, maar besef dat het kind nood heeft aan een normale 'gezinssituatie' en dat jij geen 'sinterklaaspapa' mag zijn waar het altijd feest en plezier is. Laat ze zien waar je woont, bij wie je woont, ik kan er tegen. Ik wil dat C. jou leert kennen als vader en dat zij beseft wat het is een kind in huis te hebben. Zij mag niet alleen de 'lusten' kennen, maar moet ook de 'lasten' erbij nemen, om het zo lelijk te zeggen. Esclarmonde is voor mij geen 'last', dat dit duidelijk is.

Ik zal mijn uiterste best doen om de kinderen in de beste omstandigheden op te voeden. Nu voel ik mij enorm goed. Ik ben uit de depressie geraakt waar jij mij noodgedwongen in gedropt hebt door mij te verlaten.

Ik heb mijzelf leren waarderen deze zomer en ik weet waartoe ik in staat ben.

Mijn liefde voor jou is over en dat geeft mij een goed gevoel.

Mabel

08:19 Gepost door Guillaume de Monts in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Oef Heb ik het fout als ik zeg dat dit voor jou toch een moeilijke slag is? Uiteindelijk geeft jouw vrouw nu aan dat ze je niet meer nodig heeft.
Het lijkt me voor de kids trouwens eindelijk in de juiste plooi te vallen...

Gepost door: a-woman | 28-03-08

Als ik zo vrij mag zijn Deze brief zegt hetgeen er niet instaat .
Net zoals deze post niets zeggend is zonder de voorgaande .
De mens heeft een tendens om zich onafhankelijk voor te doen, te laten zien te weten wat ze willen .
Beslissen is niet moeilijk, het zijn de juiste nemen die moeilijk zijn .
Er is meer moed nodig om te laten blijken hulp nodig te hebben dan andersom .

Ze wilt, en dit gaat ten koste van jouw, voor het " welzijn " van het kind .
Is het kind zijn mening gevraagd ?
Wilt men het kind iets laten zien ?
Is dit een vorm van manipulatie ?
Wie bataalt uiteindelijk de rekening van zijn willetje willen doordrijven ?

Ik zie een kind als drukkingsmiddel, als gebruiks voorwerp .
Wat de reden ook moge zijn , er is geen enkele reden goed genoeg om een kind geen kind te laten zijn .
Ik zie een vrouw die zich de slechte rol aanmeet, en ze vindt dat de vader niet de mooie rol mag hebben .

Mijn mening is dat beide ouders aan de oorzaak liggen van hun probleem . En dat ieder zijn eigen ding moet doen, zeker als er toch beslist is dat ieder zijn eigen ding doet . Zich met de andere zijn leven moeien is voor niets goed . Tenzij het kind er het slachoffer van is, moet er gehandeld worden in het belang van het kind .

Ee gezin dat uit elkaar spat is al een hele ervaring voor een kind.
Dit hoort een kind niet noodzakelijk te kennen .
Misschien ter compensatie de realiteit die ze nog niet noodzakelijk moet ervaren, even terzijde laten .

Dit is een op of aanmerking van een buitenstaander met in hoofdgedachte, het kind .

Groetjes

Gepost door: The All Mighty | 29-03-08

De commentaren zijn gesloten.