21-03-08

Na vijf wittebroodsmaanden...

Mabel,

Wij zijn er om de kinderen groot te brengen in de beste omstandigheden, dat hebben wij onszelf voorgenomen. Nu lijkt het mij toch danig uit de hand te lopen.

Leonardo is vorige week opgepakt door de politie wegens brandstichting en is met enige weerspanningheid met de combi naar het commissariaat gebracht. Ze hebben op hem een toestel gevonden om marihuana te versnijden. Het klinkt erger dan het is, maar hij is zich van geen kwaad bewust en dit is nu reeds het derde juridische dossier waarin hij verwikkeld is. Hij heeft er een uitleg voor, maar het ergste is dat hij zeer geloofwaardig kan liegen, dat heb ik zaterdag gemerkt. Elke dag moet hij blijkbaar eventjes weg naar zijn vriend, basketten, skaten, of iets anders oncontroleerbaar, maar dat is volgens mij het alibi om te doen wat hij blijkbaar niet meer kan laten. Ik zal hem er straks over aanpakken, hou hem binnen. Ik wil het ook met jou in alle sereniteit hierover hebben om er een oplossing voor te verzinnen. 

Nu zou ik ook graag eens afspraken maken over onze ontmoetingen. Ik ga er altijd snel vandoor bij de wissel in het huis omdat ik wil vermijden dat er over futiliteiten kabaal wordt gemaakt. Ook zou ik graag hebben dat jij mij niet steeds onderbreekt wanneer ik met de kinderen spreek. Onze relatie is nu eenmaal wat ze is, maar hou je in. Ik vermijd met jou te spreken om die reden, maar laat mij met de kinderen uitspreken. Ik had je liever een knuffel gegeven zondag, maar ik hou nu afstand omdat ik je reacties niet kan voorspellen.

Over jou uitstapje naar Carcassonne. Ik heb met jouw tante gebeld omdat ik mij zorgen maakte over jou en de staat van het gezin en daardoor ben ik een en ander te weten gekomen. Ik heb het jou mede mogelijk gemaakt om weg te gaan en heb je een goede vakantie gewenst. En als je terug wil naar die man, zeg je het maar.

Over mijn rare gevoel bij je vertrek. Jij bent niet dood in mijn hart, ik zie nog altijd graag, maar anders nu zoals je weet en het deed mij iets je te zien vertrekken.

De bedoeling van dit schrijven is dat wij als partners met eenzelfde doel weer beter met elkaar zouden kunnen omgaan om het gezin te besturen en ik vraag je meer tijd om met de kinderen door te brengen om ze beter te kunnen volgen.

Je bijna-ex-echtgenoot Guillaume

Een goede raad.

Zoek een werk waarbij je je kwaliteiten kan gebruiken. Je bent aantrekkelijk, intelligent, spreekt vlot drie talen en je hebt smaak.

17:08 Gepost door Guillaume de Monts in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Amaai dat is hard en zal ze het lezen ook ?

Het was een tijdje stilletjes op jouw blog ... maar nu ...

Ik wens je sterkte

Gepost door: Maaikel | 21-03-08

De commentaren zijn gesloten.